ГОЛОВНА ПРО НАС СТАТУТ УМОВИ ЧЛЕНСТВА СТРУКТУРА СПКУ СЕРТИФІКАЦІЯ ПАРТНЕРИ МАПА САЙТУ

Пакет законопроектів і матеріалів стосовно реформування податкової системи

На засіданні Уряду, що відбулося 6 серпня 2014 р. були в цілому схвалені законодавчі ініціативи щодо реформування податкової системи.
Зокрема на засіданні було презентовано концепцію реформування податкової системи, пакет законопроектів щодо створення Служби фінансових розслідувань, бюджетної децентралізації.
Тексти документів додаються.
Враховуючи, що зазначені законопроекти найближчим часом будуть направлені для розгляду Верховною Радою України, просимо терміново але не пізніше 20 серпня ц.р. надати до них свої пропозиції та зауваження на електронну адресу [email protected].

КОНЦЕПЦІЯ
реформування
зарплатних податків в Україні

Проект Закону України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України"

Проект Закону України "Про основи запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями"

Проект Закону України "Про внесення змін до Митного кодексу України (у зв'язку з прийняттям Закону України "Про основи запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями")

Проект Закону України "Про внесення змін до Подакового кодексу України (у зв'язку з прийняттям Закону України "Про основи запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями")

Проект Закону України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" (у зв'язку з прийняттям Закону України "Про основи запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями")

Проект Постанови Кабінету Міністрів України "Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України"

 
© 2006 Спілка податкових консультантів України
контакти
ООО "С-Дизайн" Разработка сайта
ООО "С-Дизайн"