ГОЛОВНА ПРО НАС СТАТУТ УМОВИ ЧЛЕНСТВА СТРУКТУРА СПКУ СЕРТИФІКАЦІЯ ПАРТНЕРИ МАПА САЙТУ

Генеральна Асамблея CFE, 22 березня 2013 р., Брюсель

Протокол засідання Генеральної Асамблеї CFE, 22 березня 2013 р., Брюсель

Засідання відкрив Президент CFE Іржі Нековарж. Делегати одноголосно схвалили протокол засідання Генеральної Асамблеї CFE, що проходив у Бухаресті 21 вересня 2012.
Скарбник CFE Хенк Коллер представив фінансовий звіт CFE INPO за період 20.05.2011 - 31.12.2012.
Голова професійного комітету Дік Барментло представив 2-е видання Європейського керівництва для податкових консультантів з професійних питань, а також повідомив про дату проведення осінньої конференції комітету в Мілані (22 листопада 2013г.). Спільно з головою фіскального комітету Пьерджорджіо Валенте пан Барментло повідомив про створення спільної робочої групи з питань агресивного податкового планування та відповідальності податкових консультантів.

22 березня 2013 делегація Спілки податкових консультантів України взяла участь у засіданні Генеральної Асамблеї CFE в Брюсселі.

Президент Спілки податкових консультантів України Леонід Рубаненко виступив з презентацією про свою організацію.
Спілка податкових консультантів України отримала статус спостерігача в Європейській Конфедерації податкових консультантів (CFE).
Рішення Генеральної Асамблеї CFE з цього питання було прийняте одноголосно.

Президент СПКУ Леонід Рубаненко отримав привітання від президента CFE Іржи Нековаржа та президента Асоціації податкових консультантів Азійсько-тихоокеанського регіону Томаса Лі (на фото).
Наступна Асамблея CFE в вересні цього року розглядатиме питання повного членства СПКУ в CFE.

Президент CFE Іржі Нековарж виступив з пропозицією створення Глобальної Асоціації податкових палат, яке підтримав присутній на засіданні президент Азіатсько-Тихоокеанської асоціації податкових консультантів (AOTCA) Томас Лі. Члени CFE прийшли до висновку, що створення подібної Асоціації вимагає ретельної попередньої підготовки, обговорення даного питання було запропоновано продовжити в вересні 2013 року на Генеральній Асамблеї CFEв Санкт-Петербурзі.

 
© 2006 Спілка податкових консультантів України
контакти
ООО "С-Дизайн" Разработка сайта
ООО "С-Дизайн"